Τηλ. Κέντρο: +30 23413 51400 | 166 | Εφημερία: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Έμπρακτη βοήθεια του Νοσοκομείου Κιλκίς στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έμπρακτη βοήθεια του Νοσοκομείου Κιλκίς στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

 Την έμπρακτη αλληλεγγύη του στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας επέδειξε το Νοσοκομείο Κιλκίς. Με ομόφωνη απόφασή του, στη συνεδρίαση της 19ης/22-09-2020 το Δ.Σ. του Νοσοκομείου προχώρησε στην αποστολή 1½ τόνου εμφιαλωμένου νερού στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της περιοχής , προκειμένου να καλυφθεί μέρος των τεράστιων αναγκών που έχουν προκύψει εξαιτίας των πρόσφατων καταστροφών.

Το φορτίο απεστάλη χθες Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στο Δήμο Καρδίτσας, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και συνεννόηση που είχε ο Διοικητής του Νοσοκομείου  κ. Γιάννης Ανδρίτσος με το Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο, έτσι ώστε να διανεμηθεί στους πληγέντες σύμφωνα με τις τοπικές ανάγκες.

Σε δήλωσή του ο Διοικητής κ. Ανδρίτσος τόνισε τα εξής: «Το Νοσοκομείο Κιλκίς συναισθανόμενο το καθήκον προσφοράς και πάντα με ευαισθησία και σεβασμό, όπως αρμόζει άλλωστε σε κάθε τέτοιου είδους δύσκολη δοκιμασία, δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο στην πανελλήνια προσπάθεια στήριξης των πληγέντων. Εξάλλου, οι πράξεις αλληλεγγύης, είναι χρέος όλων μας».

 

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

 

ΙΩΑΝΝΗΣ  ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ