Τηλ. Κέντρο: +30 23413 51400 | 166 | Εφημερία: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Επιχορήγηση 128.000 ευρώ στο Γ.Ν.Κιλκίς από το Δήμο Κιλκίς.

Προσκλήσεις υποβολής προσφορών για προμήθειες για το Γ.Ν. Κιλκίς.

Πρόσκληση υποβολής οικονομικής προσφοράς με σκοπό την αναγόμωση φιαλών 50 λίτρων ιατρικού οξυγόνου. Για προβολή της αναρτημένης πράξης   πατήστε εδώ.   Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την προμήθεια μπαταριών για το

Read More

Πρακτικό 1ης Συνέλευσης για την ανάδειξη εφορευτικής επιτροπής για την διενέργεια εκλογών αιρετών εκπροσώπων του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γ.Ν. Κιλκίς.

Πρακτικό 1ης Συνέλευσης για την ανάδειξη εφορευτικής επιτροπής για την διενέργεια εκλογών αιρετών εκπροσώπων του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γ.Ν. Κιλκίς. Για περισσότερες πληροφορίες  πατήστε εδώ.

Read More

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ.

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ   ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Read More

Γνωστοποίηση υποβληθέντων υποψηφιοτήτων στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γ.Ν. Κιλκίς.

Γνωστοποίηση υποβληθέντων υποψηφιοτήτων στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γ.Ν. Κιλκίς. Για περισσότερες πληροφορίες  πατήστε εδώ.

Read More
ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2ης Συνέλευσης για την ανάδειξη Εφορευτικής Επιτροπής

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2ης Συνέλευσης για την ανάδειξη Εφορευτικής Επιτροπής

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2ης συνέλευσης για την ανάδειξη Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια εκλογικών εκπροσώπων του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γ.Ν. Κιλκίς Για πληροφορίες πατήστε εδώ

Read More

Προκήρυξη εκλογών για το Επιστημονικό Συμβούλιο

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ Γ.Ν. ΚΙΛΚΙΣ. Για την προκήρυξη πατήστε εδώ Για τις καταστάσεις όσων έχουν δικαίωμα να εκλέξουν και να

Read More

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Γ. Ν. ΚΙΛΚΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Γ. Ν. ΚΙΛΚΙΣ. Για περισσότερες πληροφορίες   πατήστε εδώ

Read More

Γνωστοποίηση ημερομηνίας εκλογών ανάδειξης αιρετών εκπροσώπων για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο

ΘΕΜΑ: Γνωστοποίηση ημερομηνίας εκλογών ανάδειξης αιρετών εκπροσώπων για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς. Για πληροφορίες πατήστε εδώ.

Read More

Συνέχιση διαδικασιών ανάδειξης αιρετών εκπροσώπων για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο

ΘΕΜΑ: Συνέχιση διαδικασιών ανάδειξης αιρετών εκπροσώπων για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής τους. Για πληροφορίες πατήστε εδώ.

Read More