Τηλ. Κέντρο: +30 23413 51400 | 166 | Εφημερία: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Με μόνιμο προσωπικό στελεχώνεται το Νοσοκομείο  Κιλκίς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μόνιμο προσωπικό στελεχώνεται το Νοσοκομείο  Κιλκίς

 

Με μόνιμο προσωπικό ενισχύεται το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών του και της διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες του διορισμού των 6 θέσεων ιατρικού προσωπικού, διαφόρων ειδικοτήτων, που προκηρύχθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο, προκειμένου να στελεχώσουν το δυναμικό των δύο Νοσοκομείων του Νομού Κιλκίς. Πρόκειται για 5 ιατρούς που θα απασχοληθούν στο Νοσοκομείο Κιλκίς στις ειδικότητες της Χειρουργικής, της Παθολογίας, της Παιδιατρικής, της Νεφρολογίας και της Ορθοπεδικής και για δύο -Παθολόγο και Χειρούργο- στο Νοσοκομείο Γουμένισσας. Επιπλέον, σήμερα 22 Σεπτεμβρίου 2020 προκηρύχθηκε και μια νέα θέση μόνιμου ιατρού Παθολόγου στο Νοσοκομείο Κιλκίς. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους λήγει στις 7 Οκτωβρίου 2020.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παράλληλα με τις προσλήψεις μόνιμων ιατρών, στα δύο Νοσοκομεία της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς εδώ και καιρό έχουν αναλάβει υπηρεσία και επικουρικοί ιατροί σε διάφορες ειδικότητες (όπως π.χ. Παθολογίας, Ψυχιατρικής, Παιδιατρικής, Καρδιολογίας, Νεφρολογίας και ΩΡΛ).  Ειδικότερα, στο Κιλκίς απασχολούνται 6 επικουρικοί και 4 στη Γουμένισσα ( Ορθοπεδικής, Γυναικολογίας Παιδιατρικής,  ΩΡΛ) , με διάρκεια σύμβασης 24 και 36 μήνες αντίστοιχα.

Με τις προσλήψεις μόνιμου, αλλά και επικουρικού προσωπικού, ενισχύεται σημαντικά η συνολικότερη σοβαρή προσπάθεια που καταβάλλεται από πλευράς  Διοίκησης, αλλά και εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα, για την ενδυνάμωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Νοσοκομείου προς τους πολίτες του Ν. Κιλκίς.

 

 Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

 

ΙΩΑΝΝΗΣ  ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ