Τηλ. Κέντρο: +30 23413 51400 | 166 | Εφημερία: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Παρουσίαση νέας χειρουργικής αίθουσας και αίθουσας ανάνηψης στην Τρίτη Γ’ Πτέρυγα του Γ.Ν. Κιλκίς | 12.11.2014

Παρουσίαση νέας χειρουργικής αίθουσας και αίθουσας ανάνηψης στην Τρίτη  Γ’ Πτέρυγα του Γ.Ν. Κιλκίς.

Ενώ η παραλαβή του υπερσύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού συνεχίζεται από το Γ.Ν. Κιλκίς, την εβδομάδα που μας πέρασε, εξοπλίστηκαν πλήρως τόσο τα χειρουργεία όσο και τα τμήματα ανάνηψης στην νέα Τρίτη Πτέρυγα του Νοσοκομείου μας.

Χειρουργικοί προβολείς τύπου LED’s, υπερσύγχρονες τράπεζες ανάνηψης, μόνιτορ και διαθερμίες, όλα, κορυφαίων Ευρωπαϊκών οίκων κατασκευής, εγκαταστάθηκαν πλέον στις καινούργιες χειρουργικές αίθουσες, και εντός των προσεχών ημερών θα τεθούν και επίσημα στην υπηρεσία των συμπολιτών μας.

Δεν θα αποτελούσε υπερβολή εάν σημειώναμε ότι τα νέα χειρουργεία του Νοσοκομείου μας αποτελούν υπόδειγμα στον Ελληνικό νοσοκομειακό χώρο, μια που το μεγαλύτερο τμήμα αυτού του υπερσύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, τοποθετείται για πρώτη φορά σε ελληνικό νοσηλευτικό ίδρυμα, στο Νοσοκομείο της πόλης μας. Έτσι οι γιατροί και οι νοσηλευτές που στελεχώνουν το ίδρυμα της πόλης μας θα έχουν στα χέρια τους τον πλέον επαρκή εξοπλισμό αυξάνοντας κάθετα το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους συμπολίτες μας καθώς ο νέος αυτός εξοπλισμός θα συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση και στην παροχή αποτελεσματικότερης ιατρικής φροντίδας.

Η διοίκηση, οι υπηρεσίες και οι εργαζόμενοι του Γ. Ν. Κιλκίς αναγνωρίζοντας τη σημασία και το ρόλο των μονάδων υγείας του Νομού μας, αξιοποιούν κάθε διαθέσιμο πόρο ώστε να υλοποιούνται έργα στο νοσοκομείο, με αποκλειστικό γνώμονα την επιτέλεση του σκοπού του που δεν είναι άλλος από την προστασία και τη βελτίωση των συνθηκών υγείας των συμπολιτών μας.