Τηλ. Κέντρο: +30 23413 51400 | 166 | Εφημερία: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Διοικητικό Συμβούλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο που έχει συσταθεί στο Γ.Ν. Κιλκίς είναι 9μελές με διετή θητεία και αποτελείται από τους:

  1. Ρεβενάκης Θεόδωρος, Πρόεδρος (Διοικητής στο «Γ.Ν. Κιλκίς»)
  2. Τσαμαδιάς Ιωάννης, Αντιπρόεδρος (Αναπληρωτής Διοικητής στο «Γ.Ν.Κιλκίς»)
  3. Ανδριανάκη Κυριακή, Μέλος (Δικηγόρος), με αναπληρωτή της τον Γαβρά Παύλο (Συνταξιούχος Οδοντίατρος)
  4. Μπαγκατουρίδης Οδυσσέας, Μέλος (Οικονομολόγος) με αναπληρώτρια του την Καραμπαγλή Ευθυμία (Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία του Νομού Κιλκίς)
  5. Σιαμπάνης Βασίλειος, Μέλος (Μηχανολόγος) με αναπληρωτή του τον Καπνίδη Αναστάσιο (Ιδιωτικό Υπάλληλο)
  6. Μαρκόπουλος Νικόλαος, Μέλος (Ιατρός, Επιμελητής Α’, Ορθοπεδικός) με αναπληρώτρια του την Κωφίδου Διαμαντούλα (Ιατρός, Διευθυντής, Αναισθησιολόγος), ως αιρετοί εκπρόσωποι των ιατρών που υπηρετούν στο Γ.Ν. Κιλκίς
  7. Σαρίδης Στέφανος, Μέλος (ΔΕ Διοικητικού- Λογιστικού, Προϊστάμενος Αυτοτελούς γραφείου Επιστασίας και Ιματισμού του Γ.Ν. Κιλκίς), με αναπληρωτή του τον Μασούρα Πασχάλη, (TE Νοσηλευτών), ως αιρετοί εκπρόσωποι του λοιπού προσωπικού πλην ιατρών, που υπηρετεί στο Γ.Ν. Κιλκίς
  8. Καρακώστας Γεώργιος, Μέλος (Δ/ντής Καρδιολογικής Κλινικής, Δ/ντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Κιλκίς ), με αναπληρωτή του τον Μπαλαμπανίδη Θεόδωρο (Δ/ντής Ω.Ρ.Λ. Κλινικής, Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου του Γ.Ν. Κιλκίς (οργανική μονάδα της έδρας Κιλκίς))
  9. Στάχτιαρη Νικολέτα, Μέλος (TE Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Κιλκίς (οργανική μονάδα της έδρας Κιλκίς)), με αναπληρώτρια της την Αρβανίτη Αικατερίνη (TE Νοσηλευτικής, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας της ιδίας οργανικής Μονάδας)