Τηλ. Κέντρο: +30 23413 51400 | 166 | Εφημερία: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ (ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ) ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ (ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ) ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του Γ.Ν. Κιλκίς

Έχοντας υπόψη:

  1. Τις διατάξεις του Ν. 3329/2005 (ΦΕΚ 81/τ.Α ́/04-04-2005) «Εθνικό Σύστημα Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και λοιπές διατάξεις», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν έως σήμερα.
  2. Τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 7 του Ν.2889/2001 (ΦΕΚ 37 τ. Α’/2-3-2001) ‘’Βελτίωση και εκσυγχρονισμός του Εθνικού Συστήματος Υγείας και άλλες διατάξεις» όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 8 παρ.5 Ν.3868/2010,ΦΕΚ Α 129 και με τη παρ.1 άρθρου 46 Ν.4368/2016,ΦΕΚ Α 21/21.2.2016 σύμφωνα με τις οποίες «…. Διευθυντής τομέα ορίζεται ιατρός με θέση Συντονιστή Διευθυντή. Εάν στον τομέα δεν υπηρετεί  Συντονιστής Διευθυντής ή εάν εκείνος που υπηρετεί δεν θέτει υποψηφιότητα για τη θέση του  Διευθυντή του τομέα, τότε μπορεί να ορίζεται ιατρός Διευθυντής Ε.Σ.Υ. που προΐσταται τμήματος  εργαστηρίου ή μονάδας του αντίστοιχου τομέα. Υποψηφιότητα για τη θέση του Διευθυντή Τομέα  δεν μπορεί να θέσει ο ιατρός που έχει ήδη διατελέσει Διευθυντής του Τομέα για δύο θητείες  τουλάχιστον.». «…………..Το Επιστημονικό Συμβούλιο του νοσοκομείου καταρτίζει πίνακα αξιολόγησης των Διευθυντών των τμημάτων κάθε τομέα με κριτήρια την επιστημονική επάρκεια, τις διοικητικές ικανότητες, την εκπαιδευτική και ερευνητική δραστηριότητα, τη συμπεριφορά προς τους ασθενείς, το κύρος τους μεταξύ των συναδέλφων και το πνεύμα συνεργασίας τους και τον υποβάλλει στο Διοικητή του νοσοκομείου. Ο Διοικητής επιλέγει ελεύθερα έναν από τους τρεις πρώτους, ως Διευθυντή τομέα, με τριετή θητεία.

Μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου επιτρέπεται να επιλέγεται ως Διευθυντής τομέα, αλλά κωλύεται να συμμετάσχει, ως μέλος του Συμβουλίου, στην κατάρτιση του πίνακα αξιολόγησης των Διευθυντών των τμημάτων των τομέων».

  1. Την με αρ. Υ4α/οικ. 123803/31-12-2012 Κ.Υ.Α. Ενοποιημένος Οργανισμός του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και του Γενικού Νοσοκομείου Γ.Ν. – Κ.Υ. Γουμένισσας (ΦΕΚ 3486/τ.Β΄/11-04-2012).
  2. Την με αρ. πρωτ. Α/13318/3-11-2021 απόφαση Διοικητή για τον ορισμό Διευθυντών Τομέων για το Γ.Ν. Κιλκίς.
  3. Την με αριθμ. Γ4β/Γ.Π.οικ.1151 (Φ.Ε.Κ. 12/13-1-2020 τ.Υ.Ο.Δ.Δ) Απόφαση του Υπουργείου Υγείας, Διορισμού του κ. Ζάχαρη Ηλία ως Αναπληρωτή Διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς με αρμοδιότητα την αποκεντρωμένη Οργανική μονάδα «ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ» , αρμοδιότητας 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης καθώς και την με αριθμό Γ4β/Γ.Π.οικ.1972/12-1-2023 απόφαση του Υπουργού Υγείας παράτασης θητείας ως Αναπληρωτή Διοικητή του Γ. Ν. Κιλκίς.

 

ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ

Σε εκδήλωση ενδιαφέροντος τους ιατρούς σε θέση Συντονιστών Διευθυντών ή τους ιατρούς με βαθμό Διευθυντή, Προϊσταμένους Τμημάτων, Εργαστηρίων ή Μονάδων, που έχουν το δικαίωμα και επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τη θέση του Διευθυντή Παθολογικού Τομέα και Εργαστηριακού Τομέα του Ενοποιημένου Ν.Π.Δ.Δ. «Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς» όπως υποβάλλουν αυτοπροσώπως αίτηση και πλήρες βιογραφικό σημείωμα, στο Τμήμα Γραμματείας της Διοικητικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Κιλκίς, (υπόψη του Τμήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού) μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 25/09/2024 έως και την Παρασκευή 04/10/2024.

Οι αιτήσεις των Ιατρών του Γ.Ν. Κιλκίς – Αποκεντρωμένη Οργανική Μονάδα Γουμένισσας θα κατατεθούν στο Τμήμα της Γραμματείας της Αποκεντρωμένης Μονάδας και θα αποσταλούν στο Τμήμα Γραμματείας της Διοικητικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Κιλκίς, (υπόψη του Τμήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού) με μέριμνα του τμήματος Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού της Αποκεντρωμένης Μονάδας.

Αιτήσεις που υποβάλλονται μετά τη λήξη της ως άνω προθεσμίας δεν θα γίνονται δεκτές.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων οι αιτήσεις μαζί με τα βιογραφικά σημειώματα των υποψηφίων θα διαβιβαστούν στο Επιστημονικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου, το οποίο θα καταρτίσει πίνακα αξιολόγησης των υποψηφίων, με κριτήρια την επιστημονική επάρκεια, τις διοικητικές ικανότητες, την εκπαιδευτική και ερευνητική δραστηριότητα, τη συμπεριφορά προς τους ασθενείς, το κύρος τους μεταξύ των συναδέλφων και το πνεύμα συνεργασίας τους.

Το Επιστημονικό Συμβούλιο στη συνέχεια, υποβάλλει τον πίνακα στον Διοικητή του Νοσοκομείου.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου επιλέγει ελεύθερα έναν από τους τρεις πρώτους, ως Διευθυντή τομέα, με τριετή θητεία.

Η παρούσα να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου, στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στους πίνακες ανακοινώσεων της Οργανικής Μονάδας της έδρας και της Αποκεντρωμένης Οργανικής μονάδας Γουμένισσας.

 

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

ΗΛΙΑΣ ΖΑΧΑΡΗΣ