Τηλ. Κέντρο: +30 23413 51400 | 166 | Εφημερία: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
Προμήθεια, Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Kοπή βασιλόπιτας & Βράβευση Ιατρών 2014 |17.2.2014

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 διοργανώθηκε η ετήσια εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας του Γ.Ν. Κιλκίς στη Νέα Πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Παρευρέθη σχεδόν το σύνολο του προσωπικού του ιδρύματος και πολλοί καλεσμένοι, ο βουλευτής κ. Γεωργαντάς, ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Γκουντενούδης, ο Αν. Δήμαρχος Κιλκίς κ. Κολότσιος, ο π. Βουλευτής κ. Φραγγίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Τονικίδης, ο Πρόεδρος της ΔΙΒΙΠΕΚ κ. Σεργιαννίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Θωμαίδης, ο Αστυνομικός Δντης Κιλκίς, εκπρόσωπος της 71 Α/Μ Ταξιαρχίας και άλλοι εκπρόσωποι φορέων του τόπου.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης εκφωνήθηκαν ομιλίες των παρισταμένων, του Διοικητή του Γ.Ν. Κιλκίς Θέμη Ανθρακίδη, του Βουλευτή κ. Γιώργου Γεωργαντά, του αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστου Γκουντενούδη, του π. Βουλευτή κ. Γιώργου Φραγγίδη, του Αν. Διοικητή Γουμένισσας κ. Στέλιου Βαμβίνη.

Στο δεύτερο μέρος, βραβεύτηκε πρώτα από το Διοικητή ο χορηγός του Νοσοκομείου κ. Σεργιαννίδης Βασίλης και έπειτα τιμήθηκαν ιατροί για την προσφορά τους κατά τη διάρκεια της ευδόκιμης θητείας τους στο ίδρυμα, οι κκ. Κολότσιος, Κουκούδης, Καρτερίδου, Τσαλικίδης, Σαχίνης και Μπούκλης.