Τηλ. Κέντρο: +30 23413 51400 | 166 | Εφημερία: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διοίκηση, του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς εκφράζει από καρδίας τις ευχαριστίες του προς το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου, τον Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Κιλκίς, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς, το Εμπορικό Επιμελητήριο Κιλκίς, το Δικηγορικό Σύλλογο Κιλκίς, πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του τόπου, αλλά και όλους τους επιχειρηματίες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, που αθόρυβα, καθένας με διαφορετικό τρόπο, από διαφορετική σκοπιά και ανάλογα με τις δυνάμεις του, συνεισέφεραν τα μέγιστα για τον εξοπλισμό του νοσοκομείου μας με τα απαραίτητα εφόδια για την ενίσχυση και διατήρησή του σε κατάσταση ετοιμότητας, για την αντιμετώπιση της εμφάνισης και διασποράς του πρωτόγνωρου για τα παγκόσμια δεδομένα ιού COVID-19.

Τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας απευθύνουμε προς τους εκπροσώπους του τόπου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, τον Υφυπουργό κ. Γεωργαντά,  το βουλευτή του ΚΙΝΑΛ κ. Φραγκίδη, για την πολύτιμη και πολύπλευρη συμβολή και αρωγή που παρέχουν προς το Νοσοκομείο Κιλκίς.

Όλες οι προσφορές που πραγματοποιήθηκαν αποτελούν έμπρακτη απόδειξη της ανιδιοτελούς αγάπης και βοήθειας προς το συνάνθρωπο και μας κάνουν περήφανους που είστε δίπλα μας.

 

                                                                                                             Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

                                                                                    ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

 

                                                                                                  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ