Τηλ. Κέντρο: +30 23413 51400 | 166 | Εφημερία: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Κιλκίς σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού και την εταιρεία KLEEMANN στις 14 & 15 Ιουνίου 2023.

Παγκόσμια ημέρα αιμοδοσίας και το Γ.Ν. Κιλκίς σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού https://www.hamogelo.gr/ και την εταιρεία KLEEMANN. Eπαναλαμβάνοντας την ίδια επιτυχημένη συνεργασία του 2022, διοργανώνουμε από κοινού Δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας στις 14 & 15 Ιουνίου 2023 με στόχο την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Η εταιρεία KLEEMANN θα φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις της τον ΟΔΥΣΣΕΑ, το 1ο κινητό εργαστήριο ενημέρωσης, εκπαίδευσης και τεχνολογίας, κατάλληλα διαμορφωμένο για την υλοποίηση αιμοληψιών στο εσωτερικό του.
Η συνεισφορά όλων μας, δίνοντας 10 λεπτά από το χρόνο μας, είναι περισσότερο πολύτιμη από όσο μπορούμε να φανταστούμε, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες που οι ανάγκες σε αίμα εμφανίζονται αυξημένες.
Με μία ακόμα συνέργεια και με την προσωπική προσφορά του καθενός μας ενισχύουμε το Γ.Ν. Κιλκίς σε αποθέματα αίματος και βοηθούμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.