Τηλ. Κέντρο: +30 23413 51400 | 166 | Εφημερία: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

ΥΓΙΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Γ.Ν.ΚΙΛΚΙΣ – ΕΚΑΒ

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή πρόσφατα δυσφημιστικά δημοσιεύματα και σχόλια τόσο για το Νοσοκομείο όσο και για το ΕΚΑΒ, πραγματοποιήθηκε  στις 2-10-2018 συνάντηση στο Νοσοκομείο του Κιλκίς μεταξύ του Γ.Ν. Κιλκίς και του Παραρτήματος του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, με θέμα τη συνεργασία των δύο Φορέων.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από πλευράς Νοσοκομείου ο Διοικητής κ. Ρεβενάκης, ο Διοικητής του Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας κ. Τσαμαδιάς, ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας  κ. Καρακώστας, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Αρβανίτη-Μηλαράκη, Διευθυντές και Ιατροί των κλινικών και οι Προϊστάμενες όλων των Νοσηλευτικών τμημάτων. Από πλευράς ΕΚΑΒ συμμετείχαν η Διευθύντρια του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης κ. Τσιούπα, ο πρώην Πρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Καρακατσιανόπουλος, ο υπεύθυνος του Γραφείου Κίνησης κ. Μυλωνάς και η υπεύθυνη του Τομέα κ. Παπαθεοδώρου.

Σε άριστο κλίμα συνεργασίας, έγινε ανταλλαγή απόψεων με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας. Συμφωνήθηκε δε, ότι η βελτίωση των υπηρεσιών περνά μέσα από την συνεργασία, την απόρριψη συντεχνιακών αντιλήψεων και την περαιτέρω διεύρυνση της Δημόσιας Υγείας.

                          Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

    ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

                ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΡΕΒΕΝΑΚΗΣ