Τηλ. Κέντρο: +30 23413 51400 | 166 | Εφημερία: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ: Ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» μαθητών προς το Νοσοκομείο Κιλκίς.

Σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, με αποδέκτες τους εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, προχώρησαν σήμερα Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020, τα παιδιά της Ομάδας «Traccia  GiovanNile».

Ειδικότερα, μαθητές του 2ου και 3ου Δημοτικού  Σχολείου, καθώς και του 2ου και 3ου Γυμνασίου Κιλκίς, θέλοντας να τιμήσουν και να ευχαριστήσουν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ιδρύματος που βρέθηκε και συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας του κορονοϊού, εξέφρασαν το δικό τους πρωτότυπο «ευχαριστώ» με μια μουσικοχορευτική παράσταση, υπό την καθοδήγηση του καθηγητή  φυσικής  αγωγής  κ. Γιάννη  Χαριτίδη  και  της  χορογράφου  συνεργάτιδάς  του, κ. Μαρίας Πουλαράκη. Την ολιγόλεπτη

παράσταση στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου, παρακολούθησαν ο Διοικητής κ.  Γιάννης Ανδρίτσος, ιατροί, νοσηλευτές, εκπαιδευτικοί, καθώς και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς κ. Άρης Παπαδόπουλος.

Σε δήλωσή του ο Διοικητής του Ιδρύματος κ. Ανδρίτσος, εκφράζοντας το σύνολο των εργαζομένων, συνεχάρη τους μαθητές, αλλά και τους εκπαιδευτικούς τους για την εξαιρετική πρωτοβουλία τους. Όπως τόνισε: «Σήμερα τα παιδιά μας, χορεύοντας και φορώντας μάσκες με σημαίες από διάφορες χώρες που επλήγησαν από το κορονοϊό, μας συγκίνησαν ιδιαίτερα. Μας γέμισαν με ελπίδα και αισιοδοξία. Η προσφορά τους ήταν για όλους εμάς μια ευχάριστη νότα στη ρουτίνα της καθημερινότητας, που μας δίνει δύναμη και μεγαλύτερη θέληση να αγωνιζόμαστε για την υγεία των συμπολιτών μας.

Η αγνότητα της ψυχής τους, οι απλές, αθώες, ειλικρινείς και ανιδιοτελείς πράξεις τους, είναι αυτές που μας κάνουν πιο δυνατούς και μας πεισμώνουν να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. Ελπίζουμε οι μικροί μας πρίγκιπες να βρουν το δικό τους αστέρι, να ξεπερνούν κάθε εμπόδιο και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους».

  Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ 

 

ΙΩΑΝΝΗΣ  ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ